‘Trau l’Orgull’ continua a Paiporta amb una xarrada sobre diversitat en família

La trobada se celebrarà en línia aquest dimarts i les inscripcions estan obertes al web municipal

Les activitats de la Regidoria d’Igualtat amb motiu de la celebració del dia de l’Orgull LGTBI continuen aquest dimarts amb una xarrada sobre diversitat en família. La trobada se celebrarà en línia, i s’ha de realitzar la inscripció prèvia al web municipal. L’activitat correrà a càrrec de l’Associació de Famílies LGTBI Galesh i començarà a les 18.30 hores.
L’objectiu de l’activitat és compartir experiències i inquietuds sobre l’educació en la diversitat de les xiquetes i xiquets, i mostrar la varietat de models de família existents en l’actualitat per tal de trencar estereotips i tombar mites.
Galesh és una associació nascuda l’any 2006 a València que treballa en defensa de les famílies homoparentals a través de la vivència de la diversitat i la reivindicació la igualtat real de drets.
Trau l’Orgull LGTBI, que enguany presenta una edició especial en línia a causa de la situació sanitària i les restriccions a les activitats col·lectives presencials, va començar el passat dia 17 de juny amb una taula redona de quatre escriptores amb obres de temàtica sobre diversitat sexual.
A més, el divendres 19 es va penjar una pancarta a la façana de l’Ajuntament, aquest dilluns s’ha organitzat una visita virtual a l’exposició digital del Col·lectiu Lambda ‘VisibLES, memòria, reconeixement i visibilitat lèsbica’, i també hi haurà recomanacions de contes, pel·lícules i difusió sobre el servei ORIENTA de la Generalitat Valenciana, entre d’altres propostes.

Deixa el teu comentari