La travessia El Perelló- Les Palmeres “Trofeu Segundo Castelló” ja pensa en la 25 edició

José Luís Carrión i Eva Vilar, del Club Castalia Castellón, s’imposen en la 24 edició d’este clàssic de l’estiu

Este diumenge, un total de 225 nadadores i nadadors han pres la línia d’eixida de la 24 edició de la travessia El Perelló-Les Palmeres «Trofeu Segundo Castelló», prova organitzada pel Club Natació Sueca amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca.

Puntual, a les 9 del matí, i amb unes condicions climàtiques favorables per al desenvolupament de la prova, es va donar l’eixida des de l’escullera del Perelló.

Les aigües tranquil·les, la manca d’onatge i de meduses facilitaren el recorregut de la travessia i en poc més de 35 minuts arribaren els primers participants a la meta situada a la platja de Les Palmeres. José Luis Carrión i Eva Vilar, companys del Club Castalia Castellón, foren els més ràpids i per tant, els guanyadors de l’edició de 2018 que van nadar a una mitjana de 1′ 29” els 100 metres.

El podi masculí el completaren el suecà Miguel Grau, del Club Natació Samaruc Almussafes, segon, i Jesús Bergua, del Real Club Natació Delfín, tercer.
Pel que fa a la categoria femenina, Andrea Lucas, del Club Natació Godella, va ser segona, i Noelia Díaz, del Club Natació Camp de Morvedre, tercera.

En el podi local, complint amb les previsions, Andrea Fos, del Club Triatló Sueca, s’imposava a Irene Granell, segona, del Club Natació Sueca i Noelia Mascarell, tercera, de Crespo Runners. En la categoria local masculina, Miquel Grau, del C. N. Samaruc Almussafes, va alçar-se també amb el primer premi de la categoria, per davant de Pepe Segarra, segon, del Club Triatló Sueca, i Alfred Piqueres, tercer, del C.N. Sueca.

L’edició número 24 de la travessia El Perelló-Les Palmeres ‘Trofeu Segundo Castelló’ fou puntuable per al Circuit d’Aigües Obertes de la Federació Valenciana de Natació.

Al lliurament de trofeus assistiren l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, el regidor d’Esports, Vicent Baldoví, la regidora de Serveis Municipals i diputada provincial de Turisme, Pilar Moncho, i Cristina Castelló, filla de l’ex nadador homenatjat Segundo Castelló, al costat del president del club amfitrió, Pau Tomás.

El guardó d’esta 24 edició, dissenyat per l’artista local Marià Pérez, portava el rostre de Segundo Castelló, el nadador que dóna nom a la competició.

Deixa el teu comentari