Treballar al mercat d’Alginet, una gran oportunitat

Nova campanya de dinamització per al mercat municipal 

Les regidories de Comerç i Mercat de l’Ajuntament d’Alginet, de manera conjunta, llancen una  nova campanya de dinamització per al mercat municipal amb l’eslògan “Treballar al teu mercat  municipal, una gran oportunitat”. 

L’objectiu principal és revitalitzar i promocionar els 10 llocs que, actualment, hi ha vacants en el  mercat municipal d’Alginet. 

Des de les dues regidories es considera necessari donar a conèixer aquest edifici emblemàtic  rehabilitat com a un espai propici per generar llocs de treball. 

Amb una xicoteta inversió i pocs tràmits a realitzar, els interessats en ocupar un d’aquests espais  han d’omplir una instància on indiquen l’activitat que volen portar a terme i presentar-la per  registre d’entrada via telemàtica o presencial en l’Ajuntament. 

Des de les regidories de Comerç i Mercat, es considera, de vital importància impulsar el mercat  municipal, fer valdre els seus equipaments i recordar que aquests 10 llocs de venda, poden ser  una magnífica oportunitat de negoci per a les persones interessades a ocupar-les. 

Un total de 10 llocs de venda en què es podran ubicar activitats com: fruites i verdures, peixos,  congelats, herbolari, dietètica, productes naturals, pastes cuites, productes lactis, ous,  cansaladeria, formatges, vins i licors, fruites tropicals, caramels-llepolies, salses, fruites en  conserva, mermelades, productes ecològics, etc. 

A més a més, des de les dos regidories es recorda que els tràmits per a aconseguir un lloc s’han  vist reduïts de forma notable i per tant en menys d’un mes pot estar adjudicat si es reuneixen els  requisits.

Deixa el teu comentari