Tres nous músics s’incorporen a la banda de la Lira Almussafense

La Societat Musical celebra este cap de setmana els actes commemoratius de Santa Cecília, presidits enguany per la Musa de la Música, Aitana Sanz de Ramón

L’entitat musical aprofita la festivitat per a presentar a la Nova Coral i per a felicitar el músic, Francisco Javier Rodríguez, pels seus 25 anys en la banda

Tres nous músics passen a formar part enguany de la banda de la Societat Musical Lira Almussafense. Com establix la tradició en la localitat, la seua incorporació es farà efectiva el mateix dia de celebració de la patrona de la música a Almussafes, diumenge que ve 25 de novembre. No obstant això, la festa de Santa Cecília s’inaugurarà divendres que ve 23 de novembre, amb el concert de la Banda Jove i el sopar de socis i sòcies posterior. Per la seua banda, la Musa de la Música 2018 protagonitzarà la jornada del dissabte 24, ja que a les 19.30 se celebrarà la seua proclamació i posteriorment el concert de Santa Cecília en el Centre Cultural d’Almussafes.

La música alçarà la seua veu durant el pròxim cap de setmana en l’agenda cultural d’Almussafes. La Societat Musical Lira Almussafense ja ha presentat l’agenda d’activitats que enguany serviran per a commemorar la festa de Santa Cecília i que comptaran amb una protagonista d’excepció, la Musa de la Música 2018, Aitana Sanz de Ramón.

La seua proclamació es durà a terme a les 19.30 hores de dissabte que ve 24 de novembre, en la sala d’actes del Centre Cultural d’Almussafes, després de la cercavila que realitzarà la banda de la Lira Almussafense per a arreplegar-la en el seu domicili. Les Muses que han ostentat el càrrec durant els últims dotze mesos, Alicia Benavent Chaqués i Mª Ángeles Esteve Blasco li passaran el testimoni a la seua successora i, a continuació, la banda interpretarà les diferents obres triades per al concert extraordinari de Santa Cecília. Durant el mateix, Francisco Javier Rodríguez Guzmán rebrà la lira en reconeixement als seus 25 anys en la formació.

La jornada prèvia, divendres 23 de novembre, la Banda Jove oferirà a la ciutadania un concert en l’esplanada del Centre Cultural a què es podrà accedir gratuïtament i que donarà començament a les 18 hores. A més, a les 21.30 hores, els membres de la societat es reuniran en el seu local social per a disfrutar d’un sopar que requerix d’inscripció prèvia.

Per a posar el passador d’or a la festivitat d’enguany 2018, el diumenge 25 de novembre es realitzarà una cercavila per a arreplegar als nous músics, Antoni Ordás Sabater, Mario Roldán Jiménez i Albert Domínguez Gamero, i a continuació es traslladaran tots fins a l’església parroquial per a participar en una eucaristia en honor a Santa Cecília. .

La Coral de la Lira Almussafense
La Societat Musical Lira Almussafes ha volgut aprofitar la festivitat d’enguany per a promocionar el seu nou projecte artístic, una Coral que han inaugurat este nou curs i que posen a disposició de tots els amants de la música. De fet, l’únic requisit per a inscriure’s en el grup, que es reunix tots els dijous, de 20 a 21.30 hores, són les ganes de cantar, ja que no s’establix edat mínima ni màxima per a formar part de la Coral, ni tampoc saber solfeig o haver rebut classes de cant amb anterioritat.

Deixa el teu comentari