Turís inaugura les primeres exposicions de les seues festes

IMG_0020 IMG_0057 Con el artista Juan Vicente IranzoTurís 06-08-2015/ Durant la vesprada d’ahir es va dur a terme la inauguració de diverses exposicions que tenen lloc en la nostra localitat. La Reina de les Festes, Paula Esteve, juntament amb la seua cort d’honor i acompanyades per les autoritats locals va ser partícip d’aquest acte, que ofereix l’oportunitat d’exhibir el patrimoni artístic i cultural que posseeix Turís.

La primera inauguració va ser la de l’exposició dels alumnes del centre de formació de persones adultes, exhibida en el Teatre Ideal on es mostren els treballs que han realitzat en els tallers de Tall i Confecció, Arts Plàstiques i Pintura Artística. A través de les obres exposades es mostra la dedicació, les hores de treball i el seu interès per aprendre.

Aquesta mateixa exposició comparteix recinte amb l’artista local Josep Aparici Lozano, el qual exposa una mostra de les seues peces artístiques. Tota la seua obra és fruit d’una recerca personal sobre conceptes com els somnis, la construcció de la memòria o la identitat. Així mateix, totes les obres exposades tenen la seua pròpia identitat, ja que pertanyen a cadascun dels moments de la vida de l’autor.

Finalment, va ser inaugurada l’exposició de l’artista Juan Vicente Iranzo González en la Casa Museu. L’autor, descendent de pares Turís, plasma és la seua obra la tradició de la tauromàquia, que tant arrelament té en la nostra localitat a causa de la llarga tradició que resideix en les nostres festes. En la seua obra empra la tècnica de l’aquarel•la mitjançant la qual plasma la geografia i tradicions de Turís.

Totes les exposicions romandran obertes des del 5 fins al 16 d’agost, de 19:00 a 21:00 h.

 

Deixa el teu comentari