Turisme col·labora amb la nova Federació de Enoturismo de la Comunitat en la promoció d’aquest producte gastronòmic

El director general de Turisme, Josep Gisbert, ha participat en la presentació de la nova Federació de Enoturismo de la Comunitat Valenciana al costat de la presidenta de la Federació, Mercedes Menor, el vicepresident, Sergio Garrido, i la secretària, Ana Súria. La nova federació agrupa les Rutes del Vi d’Utiel-Requena, Alacant i Castelló.

Per a Gisbert, “la nova Federació reforçarà la gestió coordinada de l’oferta enoturística de la Comunitat Valenciana i facilitarà la promoció d’aquest producte turístic”.

En aquest sentit, el director general ha subratllat l’aposta de Turisme Comunitat Valenciana per impulsar el enoturismo pel seu gran valor en la vertebració territorial i la desestacionalització.

Turisme Comunitat Valenciana treballa en la promoció del enoturismo dins de l’estratègia CreaTurisme, on s’ha creat un grup de treball al costat de les rutes del vi de tota la Comunitat per a garantir la qualitat de l’oferta i plantejar iniciatives innovadores en aquest producte.

Turisme ha desenvolupat, a més, accions promocionals específiques en les fires més importants com Fitur o la World Travel Market. Així mateix, contribueix a la qualificació i la competitivitat de les empreses i els professionals cellerers oferint fòrums i jornades de formació sobre enoturismo.

Deixa el teu comentari