Turisme convoca als municipis per a traslladar les línies de treball que impulsa amb l’ICTE per a garantir la seguretat a les platges

La Generalitat organitza seminari web ‘Aproximació a les especificacions tècniques a adoptar per les platges de la Comunitat per a fer d’elles un entorn turístic viu i segur’

Turisme col·labora amb l’ICTE en l’elaboració dels protocols de seguretat per als diferents subsectors turístics

Turisme Comunitat Valenciana ha convocat a tots els municipis de costa i amb platges continentals de la Comunitat Valenciana per a traslladar les línies de treball que s’està duent a terme en colaborración amb l’Institut de Qualitat Turística d’Espanya (ICTE) per a l’elaboració dels protocols de seguretat del subsector de les platges, que es preveu que s’aprove en els pròxims dies.

Així, Turisme ha convocat a aquests municipis al seminari web ‘Aproximació a les especificacions tècniques a adoptar per les platges de la Comunitat Valenciana per a fer d’elles un entorn turístic viu i segur’.

En el seminari participarà el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, el president de l’ICTE, Miguel Mirones; i les tècniques del Servei de Planificació i Estratègia Turística de Turisme CV Laura Pascual i Eva Beltrán, així com el tècnic de Platges de Turisme Comunitat Valenciana Amadeo Cardona.

Cal ressaltar que Turisme Comunitat Valenciana col·labora amb l’ICTE en l’elaboració dels protocols de seguretat per als diferents subsectors turístics, com el de platges, que es preveu que s’aprove pel Ministeri en els pròxims dies.

Aquests protocols, una vegada estiguen aprovats, s’enviaran a totes les institucions i empreses del sector turístic per a planificar el reinici de l’activitat turística i evitar així la dispersió de documents i segells que puguen generar confusió tant en les empreses i gestors de destinacions com en la clientela.

Turisme està treballant en l’elaboració d’una guia que adapta aquests protocols a la singularitat de les platges de la Comunitat Valenciana i amplia les recomanacions que està previst aprovar per part del Ministeri.

Comenta la notícia