Turisme porta la gastronomia de la Comunitat Valenciana a Madrid Fusió

El secretari autonòmic de Turisme visita el dimarts l’estand de la Comunitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana impulsa la imatge de la Comunitat Valenciana com a destí gastronòmic a Madrid Fusió 2021, que se celebra des d’aquest dilluns i fins dimecres que ve, 2 de juny, en el pavelló de Ifema, a Madrid.

Colomer destaca que “durant els pròxims tres dies l’estand mostrarà el millor de la nostra gastronomia i oferta de restauració, així com els nostres millors productes autòctons”

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, visita aquest dimarts Madrid Fusió, on Turisme Comunitat Valenciana participa amb un estand de 48 metres quadrats que, al costat de les sis marques turístiques de la Comunitat Valenciana, mostrarà el millor del producte i la cuina a través de presentacions i de ‘showcooking’s.

Madrid Fusió Aliments d’Espanya 2021 celebra l’edició número XIX en el pavelló 14 del Recinte Firal Ifema Madrid del 31 de maig al 2 de juny amb una presència internacional destacable.

Francesc Colomer ha destacat que “durant els pròxims tres dies l’estand mostra de la mà de la nostra marca L’Exquisit Mediterrani el millor de la nostra gastronomia i oferta de restauració, així com els nostres millors productes autòctons”.

La Comunitat a Madrid Fusió

Turisme Comunitat Valenciana participa al costat de les sis marques turístiques de la Comunitat Valenciana (Alacant, Benidorm, Visit València, Castelló, Costa Blanca i València Turisme).


En l’estand de la Comunitat Valenciana s’ha programat la presentació de diferents ‘showcookings’ de restaurants, productors agroalimentaris i empreses vinculades a la gastronomia i al turisme gastronòmic.

En concret, estan previstes 33 presentacions de restaurants com El Calder d’Alacant, Lula de Los Montesinos, El Cantó del Palasiet d’Altea, El Mercat de Peníscola, El Sorell d’Alacant, Alfonso Mira d’Aspe, Vinatea de Morella, Les vinyes velles de Fonts de Ayodar, el Riquelme d’Alacant, Olivia de Benicàssim o La Carrasca de Culla.

Així mateix, reconeguts xefs impartiran diferents ponències com la de ‘Sorolla’, de Jorge d’Andrés (Restaurant Vertical); ‘Fierro World Central Kitchen’, de Carito Lourenço (Rte. Fierro); ‘La ceràmica com a llenç en la gastronomia’, de María d’Andrés; ‘Un llenç pol·linitzador’, del María José Martínez (Rte Llenç) o la ponència sobre la Ruta de la Seda de Pablo Lozano i Luis Peñafort (València Club de Cuina).

També se celebraran diferents tastos i presentacions com la de Mediterrània Gastrònoma 2021 de Fira València; ‘Tapes per Alacant’; ‘Fruits de la Terra’ de Castelló; la de la marca turística i Club de Producte Gastronòmic ‘Artesans de l’Arròs’ o la història de la confraria de pescadors de Peníscola, entre altres.

A més, durant el congrés es presentaran les novetats respecte a la celebració de la pròxima gal·la Michelín, que tindrà lloc a la ciutat de València a final d’enguany.

Deixa el teu comentari