Turisme promociona l’oferta de cicloturisme de la Comunitat Valenciana aquest cap de setmana en la fira València

L’objectiu és posicionar a la Comunitat com a destí líder en aquest producte amb la seua oferta adaptada en vies verdes, MTB, bici de carretera i ‘slow cycling’

A més, Turisme ha organitzat un ‘fam trip’ del 9 al 12 de novembre dirigit a operadors nacionals especialitzats en cicloturisme

Turisme promocionarà l’oferta de cicloturisme de la Comunitat Valenciana la València Bike’s, Saló de la Bicicleta de València, que del 12 al 14 de novembre acull Fira València i que aglutina al sector nacional de la bicicleta en totes les seues variants. Es tracta d’un certamen que se celebra al costat de la fira 2 Rodes, especialitzada en motos i que coincidirà amb la celebració del Gran Premi de Moto GP de València.

D’aquesta manera, Turisme oferirà aquest cap de setmana informació actualitzada de l’oferta cicloturista de la Comunitat Valenciana i tots els seus recursos a través d’un estand propi, que amb una superfície de 30 metres quadrats, mostrarà tot el referent a les vies verdes, EuroVelo, rutes MTB, ‘slow cycling’ i l’oferta de turisme actiu de les tres províncies.

Juntament amb Turisme seran presents en l’estand Diputació de Castelló, Costa Blanca, Benidorm i l’associació CV Activa., amb l’objectiu és posicionar a la Comunitat Valenciana com a destí líder en cicloturisme i mostrar tota l’oferta turística, tant de costa com d’interior, vinculada a aquest producte.

‘Fam trip’ amb operadors nacionals especialitzats

A més, com a novetat d’aquesta edició, Turisme ha organitzat un ‘fam trip’ amb operadors nacionals especialitzats en cicloturisme, que del dia 9 al 12 de novembre coneixeran in situ algunes de les opcions de la pràctica d’aquesta modalitat en la Comunitat Valenciana.


En concret, les empreses participants en aquest ‘fam trip’ són Tabei Adventures, Basque Bike Tours, Viatges Iverem i Viatges amb bici; i el programa inclou entre altres opcions, ruta amb bicicleta per la Ruta Verda Ulls Negres de Viver, visita guiada a Jérica, activitat d’agroturisme i ruta amb bicicleta pel parc natural de la Serra Calderona.

El ‘fam trip’ finalitzarà divendres que ve amb un ‘workshop’, en el qual participaran empreses de la Comunitat Valenciana adherides al programa Creaturisme i especialitzades en cicloturisme juntament amb empreses nacionals del sector, com Tranvia, Bike Spain Tours, Kolotrip i Ciclored, entre altres. Aquesta trobada professional se celebrarà el primer dia de celebració de València Bike´’s a la sala Ausias March de Fira València.

Turisme Comunitat Valenciana destina a aquest certamen dedicat al cicloturisme un total de 20.000 euros, gràcies a un conveni de col·laboració subscrit amb Fira València.

Deixa el teu comentari