Turisme promociona l’oferta gastronòmica i turística de la Comunitat Valenciana a Hongria

Turisme promociona l’oferta gastronòmica i turística de la Comunitat Valenciana a Hongria davant agents de viatges, turoperadors i mitjans de comunicació

Aquesta acció promocional s’ha organitzat des de l’Oficina Espanyola de Turisme (OET) de Viena, juntament amb Visit València i amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana


El mercat Hongarés és turísticament molt interessant per a la Comunitat Valenciana ja que les 3 capitals de província estan connectades amb vols directes amb Budapest

Turisme Comunitat Valenciana ha participat en una acció promocional a Hongria per a agents de viatges, turoperadors i mitjans de comunicació hongaresos, amb motiu del World Paella Day.

Així, amb motiu del World Paella Day s’ha celebrat en l’ambaixada d’Espanya en Hundría una reunió amb agents de viatges, turoperadors i mitjans de comunicació hongaresos, en la qual se’ls ha realitzat una presentació del destí Comunitat Valenciana.

Cal assenyalar que aquesta acció promocional s’ha organitzat des de l’Oficina Espanyola de Turisme (OET) de Viena, juntament amb Visit València i amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana.

L’amfitriona d’aquest esdeveniment ha sigut l’ambaixadora d’Espanya a Hongria, Anunciada Fernández de Córdova. També ha participat per part de la OET, la seua directora, Rocio Martín, i el responsable del mercat hongarés, Jaime Heist.

En aquesta acció promocional han participat una trentena de persones entre agents de viatges, turoperadors, aerolínies, i de mitjans de comunicació. En l’esdeveniment se’ls ha entregat a cada participant material promocional i informatiu de la ciutat de València i de la Comunitat Valenciana.

A més, l’esdeveniment ha inclòs la inauguració d’una exposició de fotografia en la plaça Hunyadi de Budapest i la degustació de paelles als jardins de l’Ambaixada.

Cal assenyalar que el mercat Hongarés resulta turísticament molt interessant ja que les tres capitals de província de la Comunitat Valenciana estan connectades amb vols directes amb Budapest. Es tracta del destí nacional més ben connectat amb Hongria, ja que la resta d’Espanya només compta amb set vol directes.

Durant la presentació de la Comunitat Valenciana, els operadors turístics hongaresos han sol·licitat la presència en la fira UTAZAS 2022 i la OET s’ha mostrat interessada a incloure en el Pla Operatiu de Turespaña un ‘Famtrip’ i un ‘PressTrip’ per a l’any 2022.

Deixa el teu comentari