UGT inicia el 43 Congrés Confederal, per un nou Contracte Social i Mediambiental

Ahir es va dur a terme a València el 43 Congrés Confederal de la Unió General de Treballadors, i tindrà lloc fins al 20 de maig sota el lema “Redvolució 6.0. Nou Contracte Social i Mediambiental”. 800 delegats i delegades participaran durant aquests dies en els treballs d’un Congrés en el qual es debatran 1.207 esmenes.

Entre els 200 convidats al Congrés seran presents representants de les Institucions de l’Estat, els grups parlamentaris, els partits polítics i les organitzacions sindicals i empresarials.

Aquest és el segón Congrés Confederal celebrar fora de Madrid des de 1978 i es celebra al Palau de Congressos i Exposicions de València. 

El Congrés Confederal és l’òrgan suprem de la Confederació que té com a objectiu establir les línies generals de la política sindical de l’organització. 

A més, la celebració del 43 Congrés estava inicialment prevista per al novembre de 2020, però els confinaments i les restriccions de mobilitat imposats per la pandèmia, van condicionar els processos i van obligar a posposar la convocatòria. 

La Covid-19 ha obligat també a prendre decisions com digitalitzar l’acreditació dels delegats i delegades o reduir considerablement el nombre d’institucions, associacions, i persones convidades.

Deixa el teu comentari