Un estiu amb cultura al carrer a Picassent

L’Ajuntament ha posat en marxa una programació cultural per a totes les edats adaptada a les normes de la crisi sanitària que tindrà les seues primeres accions este cap de setmana amb música al carrer

Picassent torna a poc a poc a la normalitat. I la música serà una de les protagonistes esta setmana amb la Societat Artístico Musical Picassent i Àlvar Carpi i la seua banda, dos agrupacions que seran les encarregades d’obrir la temporada cultural de l’estiu. D’esta manera, totes aquelles persones que vulguen acostar-se als espais adaptats per a la celebració de les activitats, podran fer-ho ja a partir d’este divendres. Per poder participar-hi, cal recollir entrada o invitació, segons l’acte, a la Casa de Cultura o al Centre de Convivència, en el cas del concert dels majors de divendres.

La programació inclou també cinema, circ i més concerts, així com els actes en honor a Sant Cristòfor Màrtir el pròxim 10 de juliol. 

“Tenim per davant una programació cultural adaptada a les circumstàncies. Volem animar la població a participar però sempre fent-ho des del rigor i la responsabilitat, complint  amb les mesures indicades per seguir caminant cap al futur”, manifesta el regidor de Cultura i Festes, Jaume Sobrevela.

Des de la Casa de Cultura, assenyalen a més que, caldrà arribar amb el temps suficient d’antelació per a poder distribuir els seients; serà obligatori l’ús de la mascareta, (sense mascareta no es podrà entrar al recinte), i mantindre la distancia de seguretat interpersonal. Tots els aforaments són limitats i una vegada assignats els seients, es respectarà la distància entre ells i no es podran moure ni canviar la seua distribució.

Comenta la notícia