Un Nadal diferent a Xirivella

Xirivella ja ho té tot preparat per a disfrutar al Nadal de les distintes activitats programades

Xirivella calfa motors per viure el Nadal amb una sèrie d’activitats dirigides a tots els públics. Entre els actes més importants d’enguany destaca les tradicionals cavalcades de Reis Mags, la neu artificial, la xocolatada, el concert de rock infantil i els tallers i atraccions infantils i juvenils.

El divendres 14 de desembre tindrà lloc la presentació de l’Espai Creació Jove al Centre Jove, a partir de les 22.30 h, amb actuacions dels grups Kakao + L’Horta en Flames.

Dissabte i diumenge 16, l’associació de comerciants de XiriCompra ha preparat una bola gegant nadalenca amb la qual tot el món pot acostar-se per a fer-se una foto. Estarà situada al Parc de Sant Josep i Jesús Ferrando, dissabte de 10 a 14 h, i de 17 a 20 h, i diumenge de 10 a 14 h. A més a més, a partir de les 17.00 h, dissabte 14 de desembre també, els xiquets i xiquetes podran disfrutar de la neu artificial simulada amb bromera que hi haurà preparada al mateix parc.

Dilluns 18 al Teatre Auditori Municipal de Xirivella es realitzarà la Gala de Majors de 17 a 20 h, i l’endemà, dimarts 18, la Gala Infantil de Nadal també a l’auditori i a la mateixa hora.

El contacontes ‘Christimas owl babies’ de John Cannings ‘La hora del cuento’ tindrà lloc el dimecres 19, una activitat de contacontes en anglés i taller que narrarà la història de tres mussols. Este mateix dia, a la Biblioteca Pública Central i a les 18.00 h, els xiquets i xiquetes de 4 a 7 anys podran disfrutar de les diferents activitats nadalenques preparades per a esta vesprada tan especial (inscripció a les biblioteques a partir del dilluns 10 desembre). Dijous 27 de desembre, la contacontes Eva Andújar representarà ‘Els arbres, després de Nadal’ a la Biblioteca Pública Central a les 11.20 h, amb places limitades i dirigit també als xiquets i xiquetes de 4 a 7 anys.

Continua el Nadal a Xirivella dijous 20 de desembre amb l’activitat ‘Un desig per a Nadal’, que començarà a les 9.45 h amb la visita dels escolars a ‘l’arbre dels desitjos’ situat a la plaça de l’Ajuntament. Després, hi haurà un desdejuni de xocolata amb ensaïmades a la plaça Gerardo Garcés i el matí acabarà amb el concert dels Ramonets a les 11.00 h. Paral·lelament i este mateix dia, el Club de Gimnàstica de Xirivella a partir de les 18.00 h farà la seua Jornada Nadalenca de Portes Obertes, al Pavelló

Poliesportiu Municipal Ramón Sáez.
La música també té un paper protagonista a les nostres festes, i és per això que el divendres 21 de desembre podreu disfrutar de la banda infantil, jove i orquestra al teatre del CIM a les 19.30 h, entrada lliure fins a omplir aforament. Dissabte 22, a l’església de Sant Francesc de Paula, les corals Nacarella, Andarella i Silvella oferiran el seu tradicional concert nadalenc a partir de les 20.15 h. Diumenge 23 no vos podeu perdre el concert conte musical de ‘Pedro y el lobo’ de Sergei Prokofiev en mans de l’Ensemble de Flautes de València a les 12.00 h, entrada lliure fins a omplir aforament de l’Auditori municipal.

Dissabte 22 de desembre, ‘La gallina de los huevos de oro’ de Zum-zum Teatre es representarà al Teatre Auditori Municipal de Xirivella a les 18.99 h, amb un preu d’entrada de 3 €.

Dimecres 26 d’11 a 14 i de 16 a 20.30 h, mitjançant inscripció prèvia, el Centre Jove realitzarà un torneig de jocs ‘Gaming Experiencie Xirivella’; mentre que l’endemà tindrà lloc una sèrie de jocs de taula i activitats d’oci saludable de 17.30 a 20.30 h.
El cinema familiar nadalenc ve enguany en mans de ‘Small foot’, una pel·lícula d’animació i aventures que es repartirà en dues funcions, a les 17 i a les 19 h el 27 de desembre a l’auditori, amb un preu de 2,50 €.

Gener comença amb el sac de contes el dijous 3, un taller de joc, narració i creació plàstica a la Biblioteca Pública Central dirigit per Eva Andújar per a xiquets i xiquetes de 7 a 10 anys, places limitades.

Les festes de Nadal finalitzen, com és tradició, amb la Cavalcada de Reis, que eixirà a les sis de la vesprada des de la plaça de l’Església de Sant Ramon cap a l’avinguda Camí Nou. Al barri de la Llum, la desfilada començarà a les cinc i mitja de la vesprada des del carrer de Constantí Llombart cap a la plaça de l’Alqueria Nova.

Deixa el teu comentari