Un Policia Nacional fora de servei deté en Torrent a l’autor d’un robatori amb violència després de perseguir-lo

El sospitós li va esgrimir un ganivet a l’agent quan va aconseguir interceptar-lo

Prèviament, el detingut li va arrancar violentament el mòbil a una dona que el portava penjat del coll

Un Policia Nacional anara de servei ha detingut a Torrent (València) al presumpte autor d’un robatori amb violència, després de perseguir-lo i interceptar-lo metres després, ja que prèviament li havia robat violentament el mòbil a una dona que passejava per la zona. Una vegada que li va donar abast, es va produir un forcejament entre tots dos, moment en el qual l’agressor va amenaçar al policia amb un ganivet de 21 centímetres de longitud.

Els fets van ocórrer el dijous sobre les nou menys quart de la vesprada, en l’avinguda al Vedat de Torrent (València) quan un policia franc de servei va observar a diverses persones corrent darrere d’un home i que cridaven “al lladre, al lladre”. Va ser en aqueix moment, quan l’agent es va identificar i li va sol·licitar que es detinguera, fent aquest cas omís als advertiments.

El Policia fora de servici va començar a perseguir-lo fins que finalment li va donar abast, caient tots dos al sòl i començant un forcejament. El sospitós, va intentar agredir al policia i va esgrimir un ganivet, que li va aconseguir arrabassar amb l’ajuda d’una altra persona.

Ràpidament, la sala 091 va rebre l’avís del fet i va comissionar a una patrulla policial que es va dirigir a l’avinguda on van detindre al presumpte autor dels fets. A més, van intervindre el ganivet amb el qual va amenaçar a l’agent.

Pel que sembla, l’ara detingut, prèviament li va arrancar violentament a una dona el mòbil que portava penjat del coll, després d’intentar sostraure-li’l al descuit. En adonar-se la víctima, va començar un forcejament que va acabar quan l’agressor la va espentar contra el sòl. Ràpidament, la dona es va alçar i va començar la persecució que va culminar amb la detenció del presumpte autor per l’agent.

Finalment l’home, 45 anys d’edat, amb antecedents policials, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i ha passat a disposició judicial.

Deixa el teu comentari