Un total de 35 empreses d’Algemesí participen en la Mostra, una fira comercial, empresarial, professional i de serveis

A la participació empresarial se sumen les demostracions gastronòmiques com a principal atractiu

Un total de 35 empreses participen en la Mostra, la nova fira comercial, empresarial, professional i de serveis d’Algemesí, que tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 d’octubre en el Centre Polivalent.

Es tracta d’una fira amb un marcat accent empresarial, ja que la participació està limitada a empreses, comerços o professionals de la ciutat que han volgut mostrar els seus productes o serveis en la sala polivalent, un gran espai d’aquest edifici que compta amb més d’1.300 metres quadrats.

facana-centre-polivalentLa Mostra s’inaugurarà el divendres a les 19 hores i al llarg del cap de setmana, tant al migdia com a la nit, es duran a terme demostracions gastronòmiques i degustacions gratuïtes. El dissabte al migdia el cuiner Roberto Pellicer, del restaurant Casino d’Algemesí i La Terrassa, ensenyarà com cuinar un arròs amb ànec, bolets, carrillada i foie, mentre que a la nit es podran degustar tapes de Nou Rebombori. El diumenge serà el torn per a Dulces Personalizados i tapes de Zythum al migdia, mentre que a la nit el restaurant Avalon mostrarà les seues creacions més conegudes de tapes.

La fira compta amb una zona recreativa amb inflables per a xiquets, així com un futbolí gegant i una atracció, la càmera cuirassada. Un trenet portarà a tota la gent que ho desitge a visitar la Mostra des del centre de la ciutat fins al Centre Polivalent.

La regidora de Comerç, Palma Egido, ha destacat que la Mostra vol ser un revulsiu per a les empreses de la ciutat, una activitat que arreplega les demandes de les associacions empresarials de la ciutat, Empal i Acsa “que servisca com a aparador per a les empreses amb un preu reduït de participació i aprofitar el deixant de la ruta de la tapa per a reivindicar cada any l’hostaleria local”.

Deixa el teu comentari