Un total de 42 persones participen en el curs de coeducació posat en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs per al professorat i personal tècnic municipal

El curs ha sigut subvencionat per la Diputació de València i el seu objectiu és donar a donéixer conceptes, estratègies i recursos bàsics per a implementar la coeducació com a principal eina per a l’educació en igualtat i la prevenció de la violència de gènere

L’Ajuntament d’Alaquàs, a través d’una subvenció de la Diputació Provincial de València, ha organitzat un curs sobre coeducació i  Tecnologia i Xarxes d’Informació i Comunicació (TRICS) de 20 hores de duració dirigit a professorat de tots els Centres Educatius d’Alaquàs i personal tècnic municipal. En ell han participat un total de 42 persones que han mostrat la seua satisfacció després de la seua participació.

Aquesta convocatòria s’ha dirigit a Ajuntaments de municipis i entitats locals menors adherits a la Xarxa de Municipis protegits contra la violència de gènere, Xarxa a la qual  pertany Alaquàs des de 2018.

L’objectiu principal d’aquesta formació ha consistit a donar a conéixer conceptes, estratègies i recursos bàsics per a implementar la coeducació com a principal eina per a l’educació en igualtat i la prevenció de la violència de gènere. Tot això, proposant els recursos audiovisuals i les TRICS com a principal eina coeducativa per al desenvolupament de projectes d’igualtat.

Aquesta iniciativa s’inclou entre alguns dels objectius i accions del Pla d’Igualtat Municipal d’Alaquàs, que tracten de promoure la igualtat d’oportunitats a través de la incorporació de la perspectiva de gènere tant en a l’àmbit municipal com en l’àmbit educatiu.

Deixa el teu comentari