Una exposició per celebrar 10 anys tocant el cel

Dijous passat, 8 d’octubre, la Muixeranga de Sueca ha inaugurat a l’Espai Claros de la Sala d’Exposicions Els Porxets, una exposició en commemoració del 10è aniversari de la colla.
Sota el lema 10 anys tocant el cel, la Muixeranga de Sueca recull en aquesta mostra tot tipus de coses com cartells, fotografies, indumentària o reculls de premsa entre d’altres, tot per fer un repàs a la seua trajectòria des de la seua creació, ara fa una dècada.

Maria Vázquez, la presidenta de La Muixeranga de Sueca assenyala que el col•lectiu va nàixer la nit de nadal de 2005 amb la primera actuació d’una colla d’amics i que des d’aquella nit han travessat moments més complicats en què han sigut menys gent. La presidenta de la colla, però, destaca la il•lusió del col•lectiu de muixaranguers i assegura que és això el que ha fet possible que enguany celebren la seua primera dècada d’existència.

Vázquez subratlla també que en aquests 10 anys ha estat imprescindible el suport d’altres colles veïnes com, per exemple, la de Cullera amb qui han compartit molts actes. En aquest sentit, des de la Muixeranga de Sueca fan una crida a la gent per sumar-s’hi i alhora conviden també els veïns de Sueca a gaudir de la Trobada de Muixerangues que acollirà la ciutat el proper diumenge 25 d’octubre i en la que participaran colles muixarangueres d’altres ciutats com Alacant, València, Castelló o Cullera, a més de l’amfitriona, la de Sueca.

L’exposició es podrà visitar fins el proper diumenge 18 d’octubre.

This slideshow requires JavaScript.

Deixa el teu comentari