Una Holi Run per a disfrutar de l’Oci en Familia a Picassent

La nova temporada del programa municipal «Oci en Família» va donar ahir el tret d’eixida, mai millor dit, amb una Holi Run, una carrera que va omplir de color els carrers de Picassent

Més de 500 persones es donaren cita ahir diumenge a la zona del Calvari per recollir el seu dorsal i participar d’esta gran festa on grans i menuts disfrutaren d’un matí molt assolellat on molt a prop d’allí, a la plaça de l’Ajuntament, les activitats programades durant el cap de setmana amb la Festa de Benvinguda del Nadal seguien el seu transcurs.

La Holi Run donava així inici a la presentació de la programació anual de les activitats d’Oci en Família, un programa municipal que es porta a terme des de l’Ajuntament des de fa anys i que compta amb el reconeixement d’UNICEF amb el premi de Bones Pràctiques.

L’alcaldessa, Conxa Garcia, va donar la benvinguda a totes les persones participants,
«Des de l’Ajuntament apostem per l’oci saludable perquè volem un poble on els famílies puguen disfrutar del temps lliure amb els seus fills i filles de la millor manera possible. Vos convide a que treballem junts per un Picassent solidari, on totes i tots ens respectem dins la nostra diversitat perquè la tolerància davant les diferències ens enriqueix com a persones».

Deixa el teu comentari