Una mascletada infantil va ser l’espectacle que més va divertir el passat cap de setmana a la localitat del Perelló

La Fallera Major Infantil de Sueca, Andrea, al costat de la seua cort d’Honor i el President Infantil s’uniren a l’espectacle

La Falla Tro i Flama del Perelló va organitzar el passat cap de setmana una mascletada infantil pels carrers del municipi.

Andrea Fallera Major Infantil de Sueca, al costat del president de la Junta Local Fallera, i la seua cort d’Honor acompanyaren a la comissió Tro i Flama al seu espectacle.

El trajecte de la mascletada va ser pels carrers del municipi del Perelló. La comissió infantil de la falla del Perelló ha gaudit i s’ha divertit al costat de la Fallera Major Infantil de Sueca i la Cort d’Honor.

No sols la Fallera Major Infantil de Sueca va acudir a aquest acte, Comissions com El Portal o la Falla Verge de Sales també s’uniren a la mascletada.

Una iniciativa que es va dur a terme el cap de setmana passat i va tenir molt bon acolliment. És una bona manera de què els més petits s’entretinguen, això sí, sempre amb vigilància i precaució.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari