Una película valenciana gana el Festival de Cine de Mierda de Sueca.

fotograma villorrio del caudillo“Villorrio del Caudillo, Paletos y Cuchillos” d’Alan Arias i Alberto Vivó ha guanyat el premi Suecan Horrorous Incoming Trophy (S.H.I.T.) al millor llargmetratge. En la secció de curtmetratges, el premi se l’ha tornat ha endur el francés Guillaume Rieu amb el film “Tarim le Brave contre les Milles et Un Effets” el qual ja va guanyar amb altre curt l’any 2013. Cada premi S.H.I.T. està dotat amb 300 euros.

Estos premis els atorga el públic a través de les seues votacions, puntuant cada pel·lícula de l’1 al 5. El festival premia les pel·lícules amb la mitja més alta, però també les que han tret pitjor puntuació. En este cas el premi OMEGA de llargmetratge dotat amb 150 euros ha sigut per a la pel·lícula argentina “Comandos Indestructibles” de Carlos de la Fuente. Pel que fa als curtmetratges, el film amb la mitja més baixeta ha sigut “Masters of Zruspas” del Basc Jorge Jarel Sanjurjo. Altre guardó que també atorga el públic és el premi FLASH, que es dóna a la peça de menys de 3 minuts amb la mitja més alta. “Zombie Pony” de l’argentí Juan Cruz Llobera Bevilaqua ha sigut el guardonat.

L’organització atorga el premi JJS als efectes especials més especials, que enguany ha caigut en el llargmetratge nord-americà “The Amazing Bulk” de Lewis Schoenbrun. Altre guardó que atorga l’organització és el premi R.O.I.N. (Reward of Indomitable Nature) a la peça d’esperit més indòmit, i  ha sigut per al llargmetratge “Gun Caliber” del japonés Bueno. Per últim, el premi TERRETA, a la millor obra en valencià, ha quedat desert.

Més de 1000 espectadors passaren per les butaques del C.M. Bernat i Baldoví del 21 al 27 de setembre. On es projectaren 86 pel·lícules de les quals 18 eren llargmetratges i 68 curtmetratges. Al Festival de Cinema Internacional de Merda CIM Sueca acudiren molts dels creadors a presentar els seus treballs, com J. Frames Bond, director de “SUBNORMAL MUVIS SHOW: De donde vienen los niños”; Klaus-Günter Køscieniewicz director de “Vino del futuro”; Manuel Ortega Lasaga director de “Dientes de otro”; i el guanyador del certamen Alberto Vivó un dels directors de “Villorrio del Caudillo, Paletos y Cuchillos”

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Deixa el teu comentari