Una traca d’un quilòmetre homenatjarà els aficionats en acabar el Gran Premi de MotoGP

El guanyador de la carrera de MotoGP serà l’encarregat d’encendre la traca

El Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana se celebra diumenge 15 de novembre al Circuit Ricardo Tormo

El Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana tindrà un colofó pirotècnic. Una traca enorme recorrerà les grades buides del Circuit quan acabe la carrera de MotoGP com a record als milers d’aficionats que aquesta temporada no hi podran assistir.

Mil metres de traca des de l’escapatòria de la corba Doohan fins a la tribuna blanca recordaran els 100.000 aficionats que any rere any omplin les grades del Circuit Ricardo Tormo per a celebrar el final de la temporada de MotoGP.

El guanyador de la carrera de MotoGP serà l’encarregat d’encendre la traca una vegada acabada la carrera. Des d’aleshores, prop d’un minut d’explosions recorrerà les tribunes oest, blava, verda i roja abans que els pilots duguen a terme l’habitual protocol d’entrega de premis en el podi del Circuit Ricardo Tormo.

“És el nostre senzill homenatge als aficionats” ha indicat el director general del Circuit Ricardo Tormo, Gonzalo Gobert que ha explicat que “el passat cap de setmana juntament amb els pilots del mundial ja vam tirar endavant una petita campanya anomenada #OsEchamosDeMenos per a expressar les nostres sensacions des del Circuit en veure les grades buides. Aquesta setmana, per a acomiadar aquests dos grans premis, res millor que una traca gegant per a recordar els aficionats”.

Pirotecnia del Mediterráneo contribuirà a l’homenatge als aficionats amb la instal·lació de la traca i s’assegurarà que tot es desenvolupe com està previst, tal com ha vingut fent en les últimes edicions del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana.

Deixa el teu comentari