UNISOCIETAT presenta per al mes de novembre la conferència “Todo lo que querías saber sobre los impuestos y nunca te has atrevido a preguntar”

El programa Unisocietat presenta per al mes de novembre la conferència, a càrrec de Pura Peris García, “Todo lo que querías saber sobre los impuestos y nunca te has atrevido a preguntar”el dimarts 20 de novembre de 2018, a les 19:00 hores, en la Sala Multiusos annexa al CFPA. Una sala que s’ha condicionat amb la intenció de poder celebrar les conferències d’UNISOCIETAT i altres activitats educatives amb col·laboració de la Universitat de València, del CEFIRE com també altres esdeveniments d’entitats culturals i associatives d’Alzira.

Recordem que el programa Universitat i Societat és una iniciativa conjunta de l’Ajuntament d’Alzira amb la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, que oferix formació multidisciplinar bàsica a persones de 30 anys o més, residents al municipi i la comarca de la Ribera Alta, que tinguen inquietud per aprendre i motivació per la cultura.

El regidor d’Educació i Infància, Pepe Grau, insistix a destacar la importància de les conferències organitzades per la Universitat de València i l’Ajuntament d’Alzira: “Les conferències d’UNISOCIETAT, com sempre estan obertes a tot el públic en general i són grans ocasions d’aprenentatge per totes aquelles persones que volen continuar cultivant el seu saber, gent amb curiositats i inquietuds. Són una altra ferramenta amb la obrim finestres a temes i qüestions atractives i interessants que no hem de perdre’ns”.

Deixa el teu comentari