Urbanisme treballarà perquè el barri de Tres Forques de València tinga un Centre Cívic

Sandra Gómez anuncia que es durà a terme la revisió detallada del PGOU de Tres Forques seguint la premissa de València 15 minuts

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha destacat este dijous, després de la reunió que ha mantingut al costat de l’Associació de Veïns de Tres Forques – Vara de Quart, que “des d’Urbanisme treballarem per a resoldre una demanda històrica i que puguen comptar al més prompte possible amb un Centre Cívic en el barri”. A més, la vicealcaldessa ha anunciat que es durà a terme la revisió del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) de Tres Forques seguint la premissa de ciutat 15 minuts.

Sandra Gómez ha assenyalat que les veïnes i veïns de Tres Forques “porten molts anys sol·licitant a l’Ajuntament de València la construcció d’un nou centre cívic”, per això hui, en la reunió que s’ha mantingut “ens hem compromés, des de la delegació de Desenvolupament i Renovació Urbana, a treballar  per a donar una solució i que el centre cívic puga ser una realitat al més prompte possible”. La vicealcaldessa ha recordat que hui dia compten amb un espai cedit per la Conselleria de Sanitat, per la qual cosa “Tres Forques necessita que donem aqueixos passos avant, perquè puguen comptar amb un nou espai municipal que englobe diversos servicis municipals”. “Ens ho hem proposat com una prioritat, donar resposta i resoldre estata reivindicació”, ha apuntat Gómez.

D’altra banda, la vicealcaldessa ha anunciat que es durà a terme la revisió del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) de Tres Forques,  sota la premissa de ciutat 15 minuts. “Volem que Tres Forques siga un barri que tinga els seus servicis públics, com a màxim, a 15 minuts caminant, per això, igual que hem fet en barris com Natzaret, o com hem començat en Campanar, volem que la València de 15 minuts arribe a Tres Forques”, ha destacat Sandra Gómez, qui ha apuntat també, que estudiaran els problemes i oportunitats que hi ha en el barri al costat dels seus veïns i veïnes, així com les possibles propostes per a Tres Forques. 

La vicealcaldessa ha assenyalat que “volem que el model 15 minuts s’estenga a tota la ciutat amb l’objectiu d’afavorir la mobilitat sostenible i una qualitat urbana que ens permeta millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”.  “Si fa poc València era notícia per haver aconseguit el segon lloc, el nostre objectiu és acabar este mandat sent la millor ciutat d’Espanya per als vianants i amb més barris dissenyats amb el criteri dels 15 minuts” ha conclòs Gómez. 

Deixa el teu comentari