Urbano estarà per sempre a Burjassot en un gran mural participatiu que es crearà en el seu honor en la plaça del carrer Doctor Lleonart

El seu somriure, la seua cara, la seua força i el seu entusiasme…i així podríem descriure mil trets que caracteritzaven a Urbà Madrigal, veí de Burjassot i ànima de l’animació municipal que ens va deixar el mes de febrer passat.

L’Ajuntament de Burjassot, donant suport a la iniciativa dels artistes Nacho Mawe i Xemayo, i comptant amb el suport dels veïns i les veïnes del Barri de Sant Joan i de molts altres barris de Burjassot, faran que aqueix somriure, aqueix “bon rotllo” que sempre transmetia i amb el qual feia que majors i xicotets gaudiren de cada activitat en la qual ell era present, es veja plasmada en un mural en la plaça del carrer Doctor Lleonart, lloc pel qual tantes vegades va passar i va gaudir de Burjassot.

Dissabte que ve 22 de maig, a partir de les 10.00 hores, els grafiters Nacho Mawe i Xemayo, promotors juntament amb l’Ajuntament d’aquest acte, crearan aqueix mural que serà participatiu ja que, respectant en tot moment les mesures sanitàries actuals, es permetrà que totes les persones que passen per la plaça del carrer Doctor Lleonart i que hagen una cosa bonica de dedicar-li o dir-li a Urbano, puguen plasmar allò que els isca del cor.

El mural consistirà en dos retrats d’Urbano i, una vegada creats, es donarà l’oportunitat, com s’ha assenyalat, a la resta de veïns i veïnes de Burjassot que així vulguen, de deixar també el seu homenatge a tan genial i especial persona. Seran Mawe i Xemayo els que facilitaran els materials perquè es plasmen aqueixos missatges.

Un homenatge volgut, desitjat i bonic pensat per a una gran persona que sempre estarà amb nosaltres i que, fins i tot en escriure aquesta informació, fa que un somriure es dibuixe en els nostres rostres.

Deixa el teu comentari