‘Va de dona’ celebra la gran festa de la pilota femenina i projecta l’aposta esportiva de la Diputació

Aquest esdeveniment conjumina tots els elements que defensem des de l’àrea d’Igualtat, com són la visibilización de l’esport femení i el suport a la base”, apunta Isabel García

05/03/2018.La Federació de Pilota Valenciana, amb el suport de la Diputació, celebra aquest divendres 9 de març la segona edició del ‘Va de dona’, la gran festa de la pilota femenina. Així s’ha presentat l’esdeveniment en la seu de la Federació Esportiva Municipal, un acte en el qual han intervingut la diputada d’Esports, Isabel García, la regidora Maite Girau, i el director general d’Esports, Josep Miquel Moya. Pel món de la pilota han estat presents Daniel Sanjuan, president de la Federació, i Alfredo Hernando, representant del Trinquet de Pelayo.

Dins de la política d’Igualtat que duu a terme la Diputació, Isabel García ha destacat el paper de la dona, que cada vegada està més present en l’àmbit esportiu. García ha destacat la importància del ‘Va de dona’ com a aparador per a fer visibles a les jugadores de Pilota, ja que “aquest esdeveniment conjumina tots els elements que defensem, com són visibilitzar l’esport femení i el suport a la base”.

Gran oferta d’activitats

L’acte començarà a les 17.00 hores del divendres amb la fira de la pilota en el carrer Pelayo de València, on hi haurà stands de cultura, gastronomia i pilota. A la mateixa hora, dins del trinquet, s’iniciaran una sèrie de partides femenines protagonitzades per xiquetes i veteranes, una mostra de la força intergeneracional d’aquest esport en clau femenina. A les 19 hores arrancarà l’acte central amb la còmica valenciana del Club de la Comèdia Patrícia Espill, qui donarà la benvinguda als assistents amb un monòleg sobre l’esport femení. L’acte continuarà amb la presentació oficial de la Lliga Bankia d’Elit de Raspall Femení i un concurs de ‘Treta’.

L’entrada serà gratuïta i tot el públic rebrà regals i records d’aquest dia tan especial de posada en valor d’aquest esport autòcton i molt especialment de la creixent participació de la dona en el mateix. Per a finalitzar l’acte, la banda valenciana Bajoqueta Rock donarà un concert en el carrer Pelayo para tot el públic.

Deixa el teu comentari