València Activa reforça l’assessorament a persones afectades per la Covid-19 amb l’Oficina Re-Activ

Pilar Bernabé destaca que hui es posa en marxa esta plataforma que disposa d’un web xat per realitzar consultes en temps real amb personal tècnic

Des de hui, els valencians i valencianes també podran assessorar-se sobre les iniciatives públiques per a fer front a la crisi de la COVID-19 a través de l’Oficina Re-Activa, la nova plataforma digital posada en marxa des de l’Ajuntament de València, a través de València Activa. La responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha destacat que «amb este nou servei reforcem l’assessorament via mail i telefònic que estem oferint des de València Activa des que es va decretar l’estat d’alarma».

«És fonamental que, durant este període excepcional, la ciutadania tinga una resposta ràpida a totes les seues preguntes. Per això, des de València Activa, hem posat en marxa esta oficina digital, perquè els valencians i valències puguen trobar fàcilment informació actualitzada, resumida i segmentada de totes les iniciatives públiques en els diferents nivells: local, autonòmic i nacional», ha indicat la regidora.

La plataforma, que ofereix informació personalitzada a persones de diferents perfils com a desocupades, autònoms/as, pimes i empreses, compta amb un nou web xat en el qual la ciutadania pot realitzar consultes en temps real amb personal tècnic de València Activa, qui els guiarà i assessorarà de manera personalitzada segons les seues necessitats.

«Amb l’Oficina Re-Activa volem donar suport al teixit productiu i social de la nostra ciutat, i així, minimitzar l’impacte de la crisi econòmica i contribuir, una vegada finalitzada l’alarma sanitària, a la reactivació de l’economia», ha assenyalat Bernabé, qui ha recordat que «des de l’Ajuntament de València i València Activa sempre estarem al costat dels agents econòmics que són clau en l’economia local».


Comenta la notícia