València ajornarà el pagament dels rebuts de l’aigua del 2021 a empreses i autònoms afectats per la pandèmia

La mesura inclou el 100% del rebut, per a això l’Ajuntament assumirà els conceptes que no li corresponen de manera directa

Les empreses i autònoms de la ciutat que ho sol·liciten, podran ajornar, sense cap cost, el pagament de la factura de l’aigua del pròxim any. Esta mesura ha sigut presentada hui en roda de premsa per Elisa valia, regidora responsable del Cicle Integral de l’Aigua, qui ha destacat que amb esta mesura es pretén “recolzar al sector empresarial de la ciutat en esta fase de reactivació econòmica”

L’ajornament, podrà ser sol·licitat per totes aquelles empreses i autònoms de la ciutat de València, que estan incloses com a activitats afectades per la pandèmia segons el Reial decret llei 8/2020, de 17 de març, de mesures urgents extraordinàries per a fer front a l’impacte econòmic i social del covid-19. 

La mesura inclou el 100% de la factura de l’aigua, per a això l’Ajuntament assumirà les taxes i conceptes que no li corresponen directament. “Fem un esforç addicional per ajornar el pagament, per donar suport a tot el teixit empresarial de la ciutat, als qui estan lluitant amb totes les seues forces per reactivar la seua activitat”, ha apuntat la regidora.

Esta mesura no afecta a famílies en situació de vulnerabilitat, perquè segons Valía “l’Ajuntament disposa d’un fons social per a atendre les famílies desfavorides i per tant aqueixes persones tindrien ja la seua factura pagada pel Fons Social”.

La regidora ha informat que es revisarà la taxa de clavegueram, especialment en els trams de major consum que corresponen a les empreses, alleujant d’esta forma la càrrega econòmica que han de suportar, “seria una modificació lleu, però pot tindre gran impacte en alguns sectors”.

Deixa el teu comentari