València es prepara per a la gran Cavalcada de Reis

La Cavalcada es reforça enguany amb més grups d’animació, nous personatges, carrosses i cançons.

L’Ajuntament de València reforça aquest any 2019 la Cavalcada de Reis amb 12 companyies de dansa i animació, la incorporació del personatge del Senyor Carbó, una carrossa llit, i tres noves cançons compostes específicament per a l’ocasió, amb l’objectiu de fer un espectacle més agradable.

La lectura serà la temàtica principal. La desfilada repetix l’itinerari de l’any passat, amb un recorregut de quasi dos quilòmetres, que s’iniciarà al carrer de Navarro Reverter a les 18.00h i tindrà una durada aproximada d’una hora i quart.

En la Cavalcada participaran huit formacions musicals, més de 100 actors i actrius i al voltant de 300 figurants. A més, hi haurà un total de 36 carrosses i estructures escèniques i es llançaran uns 10.000 kg de caramels sense gluten, dels quals l’Ajuntament n’aporta 2.700.

El Regidor de Cultura Festiva ha recordat que des del 2015 la Cavalcada s’ha potenciat amb reforç artístic per convertir-la en un espectacle de carrer.

En acabar la desfilada, tindrà lloc un espectacle piromusical a càrrec de Pirotècnica Peñarroja, a ritme d’una peça musical.

A més, el Consistori instal·larà dos pantalles Led gegants per poder gaudir de l’espectacle.

 

Deixa el teu comentari