València ha acollit l’Acte Empresarial pel Corredor Mediterrani i Segon Revisió mèdica Semestral per a “Accelerar el Corredor. Activar tot un país”

Ximo Puig destaca els 500 milions d’euros d’inversió contemplats per al corredor mediterrani en la Comunitat en el projecte de Pressupostos del Govern

“Accelerar el Corredor. Activar tot un país” és el lema que emmarca l’Acte Empresarial pel Corredor Mediterrani i Segon Revisió mèdica Semestral que s’ha celebrat en el Palau de Congressos de València. 

Una trobada que ha comptat amb la presència de Ximo Puig, President de la Generalitat Valenciana, del ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, qui ha participat, al costat del president de l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE), Vicente Boluda, en una de les ponències per a posar en valor aquesta infraestructura clau per a la competitivitat, la generació de riquesa i la creació d’ocupació qualificada del nostre país.

En l’acte, representants del món empresarial i de la societat civil han explicat la importància del Corredor Mediterrani per a l’acceleració d’inversions i l’activitat econòmica en un moment crucial marcat per la situació que està afectant el conjunt de l’economia mundial. Impulsar aquesta infraestructura de vertebració, cohesió i mobilitat es fa hui més que mai necessari per a connectar els territoris i afavorir la capacitat productiva i de recuperació dels sectors productius, industrials i serveis com a motors de la reactivació socioeconòmica.

Ximo Puig, ha destacat els 500 milions d’euros d’inversió contemplats per al corredor mediterrani en la Comunitat Valenciana en el projecte de Pressupostos del Govern per a 2021.

Un dels principals objectius que es persegueix amb el Moviment #*QuieroCorredor, és treballar perquè en les infraestructures en general, i en les ferroviàries en particular, es complete l’actual Espanya radial amb una circular, que connecte millor als territoris i faça més competitiu i pròsper el nostre país.

Deixa el teu comentari