València hissarà de nou este estiu fins a set banderes blaves en les seues platges

Grezzi destaca que totes les platges de la ciutat acabaren la darrera temporada de bany amb una “qualitat excel·lent de l’aigua” segons les anàlisis periòdiques fetes

Fins a set banderes blaves tornaran a hissar-se enguany en les platges de València, tant pel que fa a les urbanes (la Malva-rosa i el Cabanyal), com a les del sud (Arbre del Gos, El Saler, La Garrofera, La Devesa i Recatí-Perellonet). El regidor de Platges, Giuseppe Grezzi, ha destacat la trajectòria de les platges de la ciutat des de 2016 i “els resultats excel·lents de les diverses anàlisis que testen la qualitat de l’aigua i l’arena de totes les nostres platges, inclosa la de Pinedo, on oferim un servici extra per a milers de famílies valencianes amb gossos, gràcies a la Platja-Can”.

El regidor ha explicat que l’Ajuntament “té un compromís per oferir els millors servicis a la ciutadania i a les persones que visiten València, tot respectant el medi ambient i satisfent les necessitats de les persones usuàries, el que comporta un any més, i ja en van sis consecutius, el reconeixement del jurat internacional convocat per la Fundació Europea d’Educació Ambiental (ADEAC), encarregat de valorar les ofertes presentades per cada municipi”.

Estos reconeixements se centren en la qualitat de l’aigua i els servicis oferits juntament amb el respecte mediambiental. “Les nostres platges satisfan estes característiques de forma clara, com demostra la qualificació excel·lent de l’aigua segons la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica”, ha explicat.

El regidor ha afirmat que la dedicació de l’equip de govern a les platges de la ciutat ha permés comptar amb diverses certificacions al sistema de gestió, com ara el compliment de normes de qualitat turística, de gestió ambiental o d’accessibilitat, entre altres. A més, ha posat en valor la varietat de servicis oferits en les platges per atendre els gustos i les necessitats de les persones usuàries.

Des de 2016 totes les platges de la ciutat de València han obtingut la bandera blava, inclosa la de Pinedo, que únicament ha deixat d’entrar en el concurs per poder satisfer la necessitat social de milers de persones que conviuen amb gossos i que ara disposen en Pinedo de la Platja-Can, segons ha assenyalat el regidor.

Grezzi ha manifestat la seua satisfacció “per consolidar un any més l’excel·lent nivell aconseguit per les nostres platges” i ha ressaltat el treball fet “en un període complicat, per la pandèmia”, motiu pel qual ha volgut agrair l’esforç realitzat pel personal de l’Ajuntament per posar les platges a la disposició de la ciutadania i en excel·lents condicions des del primer dia de la temporada de bany.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari