València prepara un Pla per reactivar el turisme a la ciutat

El Pla de Turisme es basarà en la sostenibilitat i la intel·ligència turística

L’Ajuntament de València prepara un Pla de Turisme  per a estimular la reactivació del sector a la ciutat.

El nou pla parteix del model de governança col·laborativa dels Òrgans de Govern de la Fundació Visit València i ampliarà, durant les pròximes setmanes, la participació a més actors del sector i subsectors turístics.

El pla busca estimular la generació de negoci, fer costat a les empreses locals i el talent dels seus professionals, així com la captació de turistes, incloent també als residents per a fomentar el consum local.  

Es continuarà apostant pels trets identitaris, la cultura, l’avantguarda i la creativitat. Així mateix, es dona continuïtat al treball ja realitzat durant els últims anys en matèria de sostenibilitat i intel·ligència turística. 

El full de ruta inclou 4 plans, 15 programes i 55 accions per a avançar en l’estratègia turística de la ciutat i impulsar la seua recuperació. 

El pla es basarà en 6 pilars: la confiança i seguretat; l’emprenedoria i negoci local; destinació i empreses competitives; el compromís amb els ODS; la identitat basada en la creativitat i l’avantguarda mediterrània i el turisme de valors -basat en el compromís, l’esforç, la col·laboració, l’hospitalitat i l’ètica-.

Comenta la notícia