València reforça la col·laboració amb l’ecosistema d’start-up per consolidar l’emprenedoria innovadora i tecnològica

L’Ajuntament firma un conveni amb l’entitat Startup Valencia

L’Ajuntament, a través de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, ha reforçat la col·laboració amb l’ecosistema emprenedor de la ciutat amb la firma d’un conveni amb l’entitat Startup Valencia, un acord que té com a objectiu consolidar l’emprenedoria de base tecnològica i innovació en els sectors econòmics de la ciutat de València a través del foment de les start-up.

“De manera habitual secundem i treballem de la mà de l’ecosistema emprenedor, una col·laboració que hem volgut reforçar a conseqüència de la situació originada per la crisi de la covid-19. És per això que firmem este conveni, amb el qual ampliem la subvenció a Startup Valencia”, ha explicat la regidora d’Emprenedoria i Innovació Econòmica, Pilar Bernabé.

“Gràcies a esta col·laboració continuem treballant per consolidar a la ciutat un nou model econòmic intel·ligent, que posicione València com a un referent en la creació de coneixement, talent i ocupació de qualitat, així com en el desenvolupament de tecnologia i innovació”, ha remarcat Bernabé.

Segons l’edil, Startup Valencia “aglutina professionals referents d’start-up i empreses líders en innovació i tecnologia i és un actor clau de la nova economia de la ciutat”.

Per la seua part, el president d’esta entitat, Juan Luis Hortelano, ha manifestat que “en Startup Valencia estem encantats de poder donar a conéixer l’ecosistema emprenedor valencià a nivell nacional i internacional i fomentar la inversió en projectes innovadors de base tecnològica gràcies al suport de l’Ajuntament de València”.

Després de la firma d’este conveni Startup Valencia realitzarà accions de foment i impuls de l’ecosistema d’emprenedoria innovadora i tecnològica de València amb l’objectiu de revitalitzar i donar suport al teixit econòmic i afavorir la posada en marxa de noves activitats econòmiques que generen ocupació en l’àmbit de la ciutat de València.

D’altra banda, esta associació posarà en valor els emprenedors i emprenedores de València per donar-los visibilitat a través de la divulgació dels casos d’èxit dels seus projectes innovadors i organitzarà i donarà suport a accions que divulguen la cultura emprenedora i faciliten la creació i consolidació d’start-up i noves iniciatives econòmiques a la ciutat de València.


“Les activitats que executarem gràcies a este conveni suposen l’oportunitat perfecta per conéixer el teixit emprenedor valencià i continuar donant suport al desenvolupament de projectes innovadors”, ha concretat Hortelano.

L’entitat participarà també en l’organització de sessions, xarrades i seminaris presencials i online per donar a conéixer als sectors econòmics tradicionals, i al públic en general, les solucions oferides des de l’ecosistema innovador i tecnològic valencià.

VIT Emprén i VLC Tech City
L’Àrea de Desenvolupament Innovador de l’Ajuntament treballa des de VIT Emprén i VLC Tech City per fomentar l’emprenedoria local de base tecnològica, reforçar i connectar la comunitat de persones emprenedores de la ciutat de València i per atraure el talent internacional, retindre el talent local i promoure la inversió i la creació de projectes, amb la finalitat de contribuir al fet que València es consolide com a un hub de referència en matèria d’innovació i tecnologia.

“Continuem treballant perquè València siga una ciutat on les persones puguen trobar les oportunitats necessàries per desenvolupar les seues idees generant ocupació i creixement”, ha expressat la regidora Bernabé.

Deixa el teu comentari