Valencirc ompli amb èxit els carrers de Paiporta

Paiporta ha acollit per primera vegada aquest cap de setmana part de la programació del festival d’arts escèniques al carrer Valencirc.

L’acolliment per part del públic paiportÍ a esta primera trobada amb el festival ha sigut molt positiva. Xiquets i xiquetes, públic adult, així com famílies en general, han gaudit d’un cap de setmana de cultura i entreteniment.

El balanç que es fa des del consistori és molt positiu i satisfactori. En paraules de l’alcaldessa, Maribel Albalat, ha sigut un èxit de participació i això és una mostra més que la cultura és segura i que la gent necessita anar tornant a la normalitat.

La regidora de Cultura, Esther Torrijos, celebrava la gran afluència de públic de totes les edats al mateix temps que afirmava que gràcies a la millora de la situació sanitària continuarem treballant per a buscar noves fórmules d’entreteniment i noves propostes culturals.

Esta setmana continuaran a Paiporta les propostes culturals alternatives amb l’arribada dijous que ve dia 7, a partir de les 21 hores a l’Auditori Municipal, de la IX edició de la Mostra VIVA del Mediterrani. 

Comenta la notícia