Els veïns de l’Avinguda de la Paz de Mislata celebren un any més les festes del barri

Bielsa i membres de la corporació van assistir a la clausura de les festes que va congregar a més de 200 veïns

Els veïns de l’Avinguda de la Pau han celebrat un any més, i ja van 29, les seues particulars festes. Aquest barri de Mislata, situat a l’altre costat del llit del riu Turia, al costat del terme municipal de Xirivella, ha eixit al carrer com cada mes de setembre per a participar en les seues tradicionals festes. Durant tota la setmana, l’Associació de Veïns de l’Avinguda de la Pau va celebrar les típiques activitats lúdiques i gastronòmiques amb les quals es pretén fomentar la convivència entre els veïns.

Activitats infantils, berenars en el carrer i els tradicionals sopars de sobaquillo, enfront del centre cívic de l’Avinguda de la Pau, van ocupar gran part del programa festiu, però no va ser fins a aquest cap de setmana passat quan els actes van augmentar la seua activitat amb les cites més multitudinàries, com la gran cavalcada, les paelles o els focs artificials del dissabte.
Les festes van concloure ahir amb l’actuació del Grup Xirimiters i la posterior àgape, al que van assistir les autoritats municipals, encapçalades per l’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, el tinent d’alcalde de Xirivella, Michel Montaner, i el regidor delegat de l’Avinguda de la Pau a Mislata, Francisco Herrero.

Bielsa va aprofitar l’acte, que va congregar als més de 200 socis que formen l’Associació de Veïns, per a saludar-los i traslladar-los de nou el compromís de l’equip de govern de seguir treballant per a millorar la qualitat de vida dels veïns d’aquest barri. Un barri que en els últims anys ha experimentat una gran transformació, amb millora d’infraestructures, amb la millora de les instal·lacions del centre cívic i recuperant espai urbà. Unes millores a les quals enguany se sumarà una important dinamització del centre cívic amb activitats culturals, cursos d’anglès i de valencià, i diferents tallers per a joves i majors.

Deixa el teu comentari