VIª EDICIÓ FUTBOL-PLATJA CIUTAT DE SUECA FALLA SUCRO 2015

Èxit de participació en la VIª Edició de Futbol-Platja Ciutat de Sueca organitzat per la Falla Sucro aquest primer cap de setmana d’agost en la zona de Camineros (La Llastra).
Un total de 10 equips participaren en aquest campionat des de les 8 hores del matí fins a les 21 hores de la vesprada aproximadament. La classificació va ser la següent:
1r (trofeu i 300€): CANARINHA
2n (trofeu i 150€): MAUI DINOS FP
3r (trofeu): BUGANVILLA POUET
4t (trofeu): NACIDOS EN MALI

MILLOR JUGADOR: JESUS PARRELL LLEDÓ (MAUI DINOS FP)
MILLOR PORTER: CARLOS LLOPIS REBULL (MAUI DINOS FP)

SEMIFINALS. Els dos partits de semifinals entre equips de diferents localitats, es van resoldre pel mateix resultat d’1 a 0, a favor dels equips locals.

RESULTAT DE LA FINAL: CANARINHA 0 – MAUI DINOS FP 0
Partit de la final molt igualat i competitiu que es va resoldre en el punt fatídic dels penals, al finalitzar el partit 0 a 0, malgrat que cada equip va dispossar de nombroses ocasions de gol. Destacar la gran afluència de públic.

This slideshow requires JavaScript.

La comissió de la Falla Sucro vol agrair a les quaranta empreses col•laboradores l’esforç econòmic que han fet, així com a l’Ajuntament de Sueca, les Regidories de Turisme, d’Esports, i Serveis Municipals, per facilitar en tot moment la nostra tasca.
Els nostres presidents Enrique J. Claver Escrivà i Sergi Màñez Lloret, les nostres Falleres Majors Carolina Simeon Roig i Lucía Miguel Giménez, junt al regidor d’Esports Josep Vicent Baldoví Martínes, i, el President de la J.L.F. Vicent Llopis Hermano, donaren els trofeus als participants i els premis en metàl•lic en aquesta ocasió.
Per últim donar les gràcies a tots els components de la Falla Sucro pel seu treball, àrbitres, delegades taula i un llarg etcétera demostrant una vegada més que la nostra falla segueix esdevenint un referent també esportiu any rere any.

La Junta de la Falla Sucro

Deixa el teu comentari