Alberic s’engalana amb la tercera edició del concurs de decoració dels aparadors comercials

alberic-se-engalana-con-la-tercera-edicion-del-concurso-de-escaparatismo-comercial-1Alberic, 19 de desembre de 2016.Els carrers d’Alberic llueixen aquests dies amb les seues millors gales a l’espera de l’arribada del Nadal. La tercera edició del concurs de decoració dels aparadors comercials que organitza l’ajuntament ha provocat que desenes d’establiments de la localitat vestisquen els seus aparadors públics amb motius de festa, incentivant així la venda en els comerços del municipi. Per a açò, es repartiran més de 1.000 euros en premis, en una elecció que dependrà d’un jurat però també dels vots de la ciutadania que, a més, amb la seua participació entrarà en el sorteig de 100 euros per liquidar per productes.

Membres del jurat (compost per representants del consistori que dirigeix Toño Carratalá, l’agent d’ocupació i desenvolupament local, membres de Caixa Popular, l’edil de Promoció Econòmica i un representant dels comerciants) van passar revista als aparadors durant el cap de setmana i ara és el torn de les votacions dels veïns i veïnes. El guanyador s’adjudicarà un premi de 300 euros, amb 250 per al segon, 200 per al tercer, 150 per a la cambra, 100 per al cinquè i 50 per al sisè. Els aparadors, segons les regles del concurs, hauran d’estar visibles fins al 6 de gener.

Poden votar pel millor aparador totes aquelles persones majors de 18 anys que emeten el seu vot a través de les paperetes que disposaran els comerços participants i dipositar-les en les urnes habilitades per a aquest concurs, les quals poden trobar-se en l’ajuntament, biblioteca municipal i en la Caixa Popular fins al 27 de desembre a les 14:00 hores. Perquè el vot siga correcte haurà d’aparèixer el nom complet, DNI i l’edat de la persona que emet el vot. Només es computarà un vot per persona.

El premi especial del públic se sortejarà entre totes aquelles persones que dipositen els seus vots en les urnes habilitades i consistirà en una targeta de la moneda local per un import de 100 €. Aquest premi serà atorgat per Ajuntament d’Alberic i podrà canviar-se en qualsevol establiment adherit a aquest sistema de pagament. No podran participar en sorteig els propietaris dels establiments participants en el concurs.

El jurat valora la innovació, originalitat i diferenciació en l’aparador, a més de la combinació dels varis elements decoratius amb els seus productes de venda, l’elaboració i la seua atracció visual. Segons argumenta el regidor de Promoció Econòmica, Josep Puig: “Volem fer d’Alberic un gran centre comercial i per a açò necessitem que els veïns i veïnes coneguen els beneficis de comprar en els establiments de proximitat. Consumir en els xicotets comerços locals provoca un benefici doble per al nostre poble, perquè la tornada és completa i es crea riquesa i benestar a través de més llocs de treball. Recentment organitzàrem una jornada de portes obertes i aparadors exteriors i ara tornem a premiar als comerços que decoren els seus aparadors per a incentivar les compres de Nadal a Alberic. I ha sigut un èxit que confirma que la proposta té arrelament i continuarà desenvolupant-se els pròxims nadals”.

Deixa el teu comentari