Visita de l’alumnat del col·legi La Inmaculada a l’Ajuntament de Paiporta

Alumnat de tercer de Primària del Col·legi La Inmaculada ha visitat l’Ajuntament de Paiporta aquest dimecres. En el seu pas per les dependències municipals, les xiquetes i xiquets han estat acompanyats per l’alcaldessa, Isabel Martín, i el regidor d’Educació, Toni Torreño, a més de professorat del centre.

La visita ha consistit en un pas per l’Oficina UNICA, on han aprés tots els tràmits que es poden realitzar a l’Ajuntament. Després, han pujat a la tercera planta, on es troba el saló de plens, i han expressat els seus dubtes sobre el funcionament de la institució a l’alcaldessa i el regidor, que els han donat resposta a les preguntes i els han explicat a què es dediquen la resta de dependències, com són l’Auditori, el Museu de la Rajoleria, el Centre de Formació Ocupacional (CFO), la Biblioteca, el poliesportiu o el Centre de Formació de Persones Adultes (CFPA).

Les visites a l’Ajuntament de Paiporta, organitzades per la Regidoria d’Educació, acosten cada any la institució a centenars de xiquetes i xiquets que, en aquests nivells educatius, aprenen a classe les primeres nocions sobre el funcionament de les entitats públiques, com és el cas del consistori.

Deixa el teu comentari