Visita institucional a l’Observatori del Canvi Climàtic de València

L’han visitat l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó, el regidor d’Energies Renovables i Canvi Climàtic, Roberto Jaramillo, així com amb la consellera de Medi Ambient, Elena Cebrián i el conseller d’Educació, Vicent Marzà.

L’Observatori del Canvi Climàtic de València ha rebut la visita institucional de l’alcalde de València, Joan Ribó, el regidor d’Energies Renovables i Canvi Climàtic, Roberto Jaramillo, així com amb la consellera de Medi Ambient, Elena Cebrián i el conseller d’Educació, Vicent Marzà.

Aquest observatori remodelarà i renovarà l’oferta divulgativa de l’espai interactiu de formació. Un lloc al qual pot acudir qualsevol persona interessada per aprendre sobre el canvi climàtic i per conéixer que es pot fer per a frenar-lo.

Tots han coincidit en què s’han de posar en ús les eines didàctiques, com aquest centre, que contribueixen a conscienciar la població sobre la responsabilitat col·lectiva i també individual en la lluita contra els efectes del canvi climàtic.

Després de la remodelació de l’espai i continguts del centre, les activitats s’organitzen ara en dues zones diferenciades: la primera, dedicada a les causes i conseqüències del canvi climàtic; i la segona, centrada en les solucions col·lectives i individuals.

L’Observatori, que es va obrir en 2012, depén actualment de la Fundació València Clima i Energia, i està obert a tota la ciutadania, encara que el públic principal són centres escolars.

Deixa el teu comentari