Voluntariat ambiental “Per una Albufera sense plàstics

El vicealcalde de València i regidor de Devesa-Albufera, Sergi Campillo, ha agraït a la Creu Roja “el seu compromís amb el medi ambient del parc natural de l’Albufera” en la presentació del programa de voluntariat “Per una Albufera sense plàstics” que l’organització humanitària realitzarà en els pròxims mesos en el llac.

 Sergi Campillo ha assegurat que “el voluntariat ambiental és necessari no només perquè ens ajuda a netejar l’entorn sinó també perquè crea consciència cívica entre la població”. El vicealcalde, que ha participat en la presentació de la campanya que ha tingut lloc a la Gola del Pujol, ha informat que “des d’octubre de 2018 fins a març de 2021, el servei de neteja, dragatge i conservació de vores, canals i séquies de l’Albufera ha retirat un total de 752 metres cúbics de residus del llac i una part molt important d’estes deixalles són plàstics”.

El regidor ha valorat que “el llac és vida, un entorn únic, d’una riquesa incalculable, que permet l’existència d’una extraordinària diversitat d’espècies de flora i fauna i ara, a més, és una aliada en la lluita contra el canvi climàtic”.

Deixa el teu comentari