Vora 160 escolars a Sueca gaudeixen de l’esport en una nova edició del 3Sport Nadal

16 equips mixtes han participat al 3SPORT que enguany ha recuperat la prova de gimcana amb bicicletes

Com cada any, amb l’arribada del Nadal i les vacances escolars, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca ha posat en marxa una nova edició del 3Sport. Durant tres dies, escolars de les categories benjamí, aleví i infantil, de tots els col·legis de Sueca, han participat en competicions esportives de bàsquet, futbet i Colpbol. Enguany, a més a més, s’ha recuperat la prova de gimcana amb bicicletes que ha comptat amb la col·laboració de l’Escola Ciclista Sueca.

En esta edició han participat un total de 16 equips mixtes: 7 a la categoria infantil, 5 a alevins i 4 benjamins que han pogut disputar-se el primer lloc de la classificació als diferents tornejos celebrats. El passat divendres va tindre lloc la cloenda i entrega de premis d’esta edició de la lliga esportiva nadalenca al Pavelló Cobert. A la categoria aleví, l’equip campió va ser, CBS Power; el subcampió, el Grupi; i el tercer lloc fou per a la Miniquadri. En categoria Benjamí, els campions van ser els Mini Warriors; subcampions, els Guanyadors; i en tercer lloc es van classificar els Cracs. Finalment, en la categoria que va registrar una major participació, Infantil, l’equip campió ha sigut la Elite; els subcampions van ser els Crucs; i el bronze va recaure en Els Brioixos Team.

Amb vora 160 participants, “la iniciativa ha tingut novament molt bona acollida pels xiquets i xiquetes els quals, tots els anys, gaudeixen de l’esport, a través d’estes lliguetes esportives durant els dies de les vacances de Nadal. No sols és una activitat que distreu amb oci i esport, sinó que també reforça les relacions amb altres escolars de la seua edat i l’esperit de participació i cooperació” ha afirmat el regidor d’Esports, Vicent Baldoví.

Estes competicions esportives, organitzades en els períodes de vacances escolars, s’inclouen en el programa Esport Escolar que es projecta durant tot el curs i que conclourà el pròxim mes de maig.

Deixa el teu comentari