VOX demana al govern valencià transparència sobre els fons europeus de recuperació

També sol·licita el currículum dels encarregats de gestionar les ajudes

El Grup Parlamentari VOX Comunitat Valenciana ha sol·licitat a la Generalitat informació sobre els funcionaris que el Consell contractarà per a tramitar i gestionar els fons NEXT GENERATION (el pla europeu de recuperació) que rebrà la Comunitat Valenciana.


En concret, VOX vol conéixer el nombre de treballadors i directius que s’encarregaran de gestionar els fons i en quines Conselleries estaran adscrits, així com el currículum d’aquests funcionaris i el lloc de treball en el qual es trobaven abans de ser assignats per a aquesta tasca.


A més, La portaveu del Grup Parlamentari, Ana Vega, també ha preguntat al Consell “quin serà la despesa de personal anual de l’exercici 2021 i la previsió de cost durant els tres pròxims anys d’aquests funcionaris i directius”.


Cal recordar que els fons Next Generation suposen una injecció per a Espanya de 140.000 milions d’euros entre transferències i préstecs (11% del PIB), dels quals la Comunitat Valenciana ja ha rebut 873 enguany. Aquesta dotació econòmica ha de destinar-se a projectes relacionats amb la transformació digital, la reindustrialització i les energies netes.

Deixa el teu comentari