VOX es reuneix amb els empresaris valencians

El president i portaveu adjunt del Grup Parlamentari VOX Comunitat Valenciana, José María Llanos, juntament amb la diputada i portaveu d’Economia, Ana María Cerdán, i el també diputat José Luis Aguirre, s’han reunit aquest matí amb els representants de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), els qui els han traslladat les seues inquietuds i propostes.

José María Llanos ha explicat alguns punts que han tractat en la presa de contacte: “Ens han plantejat qüestions que nosaltres també estem defensant en les Corts Valencianes com és la necessitat d’una major agilitació administrativa, les ajudes directes als sectors industrials, així com que també són partidaris de dedicar tots els esforços a la formació per a l’ocupació per a poder ser més competitius a Europa, entre altres aspectes”.

Els empresaris valencians han advocat per la unitat política. “Els hem manifestat que estem disposats a aportar el nostre gra d’arena perquè aqueixa unitat política es puga aconseguir”, ha puntualitzat José María Llanos.

Deixa el teu comentari