VOX i Feceval estrenyen llaços de col·laboració per a fer front a la Llei Celaá que ataca la llibertat educativa

Plans Massó es reuneix amb la Federació de Centres d’Ensenyament de València

La portaveu adjunta del Grup Parlamentari VOX Comunitat Valenciana i portaveu d’Educació, Plans Massó, s’ha reunit amb el president i el director gerent de la Federació de Centres d’Ensenyament de València (Feceval-Cece), Alberto Villanueva i Mariano Vivancos, respectivament, als qui ha mostrat la seua preocupació per imminent aprovació de la Llei Celaá, que és “un clar atac a la llibertat educativa”.

Una reunió que ha tingut lloc en les Corts Valencianes i que ha servit per a estrényer llaços de col·laboració entre VOX i Feceval amb l’única finalitat de preservar la llibertat en l’ensenyament.

Massó ha explicat a Villanueva i a Vivancos que el Grup Parlamentari VOX Comunitat Valenciana ha presentat una Proposició No de Llei (PNL) en les Corts Valencianes en la qual s’insta el Consell a sol·licitar al Govern d’Espanya establir un calendari de reunions amb tota la comunitat educativa i amb els grups polítics per a redactar un nou projecte de llei que compte amb el major consens possible, ja que la Llei Celaá no ha comptat en la seua elaboració amb els organismes, organitzacions, ni agents socials implicats.

“Es tracta d’un projecte de llei que s’ha fet d’esquena a les famílies i que coarta la llibertat dels pares per a triar l’educació que volen per als seus fills. És un atac a la diversitat educativa que suposen els centres concertats, i a les necessitats dels xiquets les famílies dels quals decideixen que la millor opció per als seus fills és un centre d’educació especial”.

La diputada de VOX també ha insistit que aquesta llei infringeix el principi d’unitat de la Nació perquè dóna cobertura legal a l’eliminació de l’espanyol a les aules de Catalunya, País Basc, Galícia, Balears i la Comunitat Valenciana, i ha apuntat al fet que, a més, es potencia l’adoctrinament a les aules i es despulla a l’assignatura de Religió de tot valor acadèmic.

Deixa el teu comentari