VOX presenta una esmena a la totalitat a la Llei de Mesures perquè esta llei és una excusa per a pujar els impostos

El President i Portaveu Adjunt del Grup Parlamentari VOX en les Corts Valencianes, José María Llanos ha explicat que “S’està fent un abús de la Llei d’Acompanyament. Aquesta Llei ha de ser una llei que propose unes mesures fiscals i financeres, que tinguen un contingut econòmic, no obstant això s’està realitzant un frau de Llei. S’està fent una Llei òmnibus, una llei que servisca per a tot. Per a modificar res menys que 30 lleis del Botànic”.
Plans ha començat el seu discurs lamentant que el que ha presentat el govern de la Generalitat Valenciana no és una Llei de Mesures; “és un engul-la, una Llei de l’Embut de coll ample. Per això, VOX presenta una esmena a la totalitat al Projecte de Llei de Mesures, perquè aquest suposa un clar engany als valencians”.
Esta llei de mesures és una excusa per a incrementar els impostos. Hi ha taxes noves. S’han creat també nous impostos, com per exemple per als propietaris d’un habitatge buit. “Es vol continuar asfixiant als valencians, a aqueixos per als quals se suposa que anaven a governar; perquè per descomptat, no ho fan per al seu benefici, sinó per a la confiscació. Han aprofitat aquesta llei per a fer política sectària, i per a afavorir als que viuen de l’erari públic; és a dir, de l’esforç de la gent”.
José María Llanos ha acabat la seua intervenció dirigint-se amb ironia a la bancada de l’esquerra: “Vostés diuen que nosaltres mirem pels rics, i vostés per la majoria. Ja es veu, ja. Es veu en les seues pujades d’impostos que paguen la immensa majoria (no els rics), taxes que paguen la majoria dels ciutadans (no els rics). Les seues polítiques són una dura maçada contra la classe mitjana i treballadora, les porten a la ruïna.”

Deixa el teu comentari