Xavier Duran ha exposat els riscos d’una societat hiperconnectada a la Casa de la Cultura d’Alzira

Xavier Duran va estar guanyador del Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General 2017 amb l’obra ” L’imperi de les dades”.

L’investigador  Xavier Duran hi ha exposat els riscos d’una societat hiperconnectada a la Casa de la Cultura d’Alzira en una xarrada baix el títol ‘Que saben de tu les xarxes socials? Com protegir la nostra privacitat en un món hiperconnectat.

Xavier Duran va estar guanyador del Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General 2017 amb l’obra L’imperi de les dades.

En la xarrada, Duran ha explicat als assistents com mantenir protegida la privacitat i defensar els drets com a persones usuàries de les xarxes socials.

Aquestes jornades culturals es tancaran el dijous 8 de novembre amb una taula redona titulada ‘La revolució de les dones en la música a càrrec de les cantants Aitana Ferrer, Vera Carrisal, Mireia Vives, Flora Semprere i la productora musical Carme Laguarda.

Les cinc participants reflexionaran sobre l’evolució del panorama musical valencià en les últimes dècades i sobre el paper que ha jugat la presència femenina de cantants, intèrprets i productores musicals en aquest món.

Deixa el teu comentari