Ximo Martínez i Cristina de la Torre s’imposen en l’III Trail Sumacàrcer

Sumacàrcer, 8 de maig de 2018.- Ximo Martínez Belda va resultar el guanyador absolut de la prova regna del III Trail de Sumacàrcer, organitzat per Trifitness31 amb la col•laboració de l’ajuntament. El corredor del Trail Serra Vernissa va utilitzar 1 hora, 46 minuts i 16 segons a completar la prova de vint quilòmetres i va ser seguit en meta per Vicent Pons Garzó i Pep Fornés Ginart. El primer d’ells, pertanyent al club de Tavernes de la Valldigna, va quedar a només un segon del guanyador, mentre Fornés, del mateix equip que Martínez, va arribar a pràcticament un minut després. Uns altres dels corredors que també van destacar en la classificació van ser Salvador Llin, Richar Cucarella, Melchor García, Daniel González, David Moscardó, Héctor Pomares o Sergio Jordan.

Per la seua banda, en la modalitat femenina va dominar la competició Cristina de la Torre, del KM3 de Xàtiva. Va necessitar 2 hores, 4 minuts i 30 segons. La segona classificada va ser Elia Durà, del CA Dianium. La guanyadora va avantatjar en més de deu minuts a les seues immediates perseguidores. Va ser tercera Laura Salom, mentre entre les primeres classificades també van estar Flavia Orz, Sonia Guillem, Marta Gómez, Vanessa Estevez, Begoña Collado, Ana Noguera o M. Carmen de l’Asunción.

Per la seua banda, en la prova d’11 quilòmetres va guanyar Juanjo Moreno Pelegero, que corria com a independent. Va necessitar 59 minuts i 7 segons. Onze segons després va arribar Fernando Martínez i va completar el podi Salvador Martorell. Entre els deu primers van estar Toni Gallart, Rafael Fita, José Manuel Tomás, Juan Antonio Ferrando, Juan Miguel Sargues, Sergio Sarrión o Blas García. Entre les dones la millor va ser Ana Simeón Pontes, del Club Atletisme Silla, mentre van completar el podi Raquel Pardo i Oreto Martínez. Les primeres deu posicions les van completar Bàrbara Moragues, Marta Bonet, Mª Ángeles Giménez, Silvia Muñoz, Elena Martínez, Eva Herrero i Vivi Montesinos.

També es va celebrar una caminada d’11 quilòmetres en la qual les primeres posicions van ser ocupades per Sergio Mascarrell, Víctor Fuster i María José Espinós.
La prova formava part del Circuit de Trail de la Ribera i la Canal de Navarrés, que tindrà la seua pròxima competició amb el IV Trail d’Alcàntera de Xúquer que se celebrarà el 9 de setembre.