Ximo Puig anima a les empreses del sector de l’hàbitat a sumar sinergies per a aprofitar els fons europeus i impulsar la ‘reindustrialització intel·ligent’

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha animat a les empreses del sector de l’hàbitat a sumar sinergies per a aprofitar els fons europeus i generar un “ecosistema favorable a la reindustrialització intel·ligent”.

Així ho ha manifestat el president en l’acte de presentació de la renovada Federació Hàbitat Espanya, que ha traslladat recentment la seua seu a València. A l’acte també ha assistit el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent.

Així mateix, ha destacat la importància que els objectius del pla estratègic del sector de l’hàbitat, que també ha sigut presentat aquest divendres, estiguen alineats amb els objectius de la Unió Europea

El sector de l’hàbitat a Espanya està format per 17.269 empreses, de les quals el 67% pertanyen a la indústria del moble, un 30% a la indústria de la tèxtil-llar, i un 3% a la indústria de la il·luminació.

Deixa el teu comentari