Ximo Puig anuncia el suport a 20 projectes industrials que sumen 5.500 milions d’euros d’inversió i que aspiren a captar fons europeus amb una capacitat de creació de 60.000 ocupacions

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat el suport del Consell a 20 projectes industrials promoguts per empreses i entitats de sectors tractors de l’economia valenciana que sumen, en conjunt, 5.500 milions d’euros d’inversió i que aspiraran a captar fons europeus amb un potencial de creació de 60.000 ocupacions.

Així ho va explicar després de la signatura, al Palau, dels protocols amb què la Generalitat ofereix el seu suport “decidit” a aquests projectes industrials, que hui mateix la Comunitat Valenciana presentarà al Ministeri d’Indústria dins de la convocatòria per a demanar finançament europeu destinat al pla de recuperació.

Segons el conseller, cal accelerarar els processos de modernització i de valor afegit de les indústries.

Des de la Generalitat, es comprometen a donar suport a la indústria valenciana perquè puga accedir, en les millors condicions, a les fonts de finançament que s’articularan en el marc del fons de recuperació.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari