Ximo Puig anuncia el traspàs de béns immobles a la Comunitat per a habitatge social

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha participat en la Comissió Mixta de Transferències Administració de l’Estat-Generalitat Valenciana, al costat de la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Carolina Darias, en la qual s’ha acordat el traspàs a la Comunitat Valenciana de cinc béns immobles situats a València, Alacant i Requena.

Aquesta comissió ha servit per a desbloquejar qüestions incloses en l’agenda social, tant del Consell de la Generalitat com del Govern d’Espanya.

L’acord adoptat contempla el traspàs de tres espais que permetran ampliar l’habitatge públic disponible a la ciutat de València. En concret, es tracta del grup d’habitatges socials Ramiro Ledesma Ramos, en el barri de Tormos; d’un parcel·la de 1.226 metres quadrats en el barri de Quatre Carreres, i d’un altre solar, en el barri de Font de Sant Luís, amb una superfície de 9.378 metres quadrats.

Així mateix, s’ha acordat traspassar una parcel·la amb una superfície de 5.430 metres quadrats situada en el barri alacantí de Babel, i que també es destinarà a habitatge públic.

Després de l’acord aconseguit en la comissió mixta, es produirà la signatura d’acceptació tant per part del president de la Generalitat com per part de la ministra de Política Territorial.

Deixa el teu comentari