Ximo Puig anuncia que la Generalitat ampliarà a 12 milions d’euros el pressupost del Bo Viatgem per a 2021

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que la Generalitat ampliarà en dos milions d’euros el pressupost del Bo Viatgem per a 2021, que serà de 12 milions d’euros amb els quals poder cumplir el doble objectiu d’incentivar la demanda interna aquest hivern i ajudar a mantindre ocupacions i empreses. 

En aquest sentit, el cap del Consell ha defensat les mesures adoptades per a fer d’escut social per a protegir al turisme, com són “els ERTE, els crèdits ICO i els instruments nous que l’IVF llançarà per a protegir a empreses viables com les del sector turístic”.

Puig ha subratllat que el Consell “no deixarà només al teixit que alimenta directament al 15% dels valencians i a molts més indirectament, perquè fa una dècada, quan pitjor l’estàvem passant, el turisme va ser salvador de l’economia valenciana”.

El President ha fet aquestes declaracions durant la inauguració per videoconferència del XX Fòrum Internacional de Turisme de Benidorm 2020. 

Puig ha fet aquestes declaracions en l’esdeveniment se celebra a la ciutat de Benidorm els dies 2 i 3 de desembre, i és una trobada impulsada per la Càtedra d’Estudis Turístics ‘Pedro Zaragoza Orts’ de la Universitat d’Alacant, l’Ajuntament de Benidorm, el Patronat Costa Blanca, Turisme de la Comunitat Valenciana, la Fundació Turisme de Benidorm i Hosbec. 

El fòrum, que se celebra cada dos anys, aborda diferents temàtiques clau per a la planificació i gestió de les destinacions i empreses turístiques de la Comunitat Valenciana, i pretén analitzar com el turisme sostenible pot fomentar els objectius de desenvolupament sostenible amb la seguretat sanitària com a nou valor a l’alça.

Deixa el teu comentari